Het succes verhaal van : Emily

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben begonnen met deze lifestyle om verschillende redenen. Gewicht verliezen was het eerste doel. Ik ben begonnen met de smoothies en de booster in combinatie met het voedingsplan. Ik was zeer verrast over het gewicht dat ik ben verloren ongeveer 19 kilo tussen December 2016 en Maart 2017.

 

Echter had ik niet gedacht wat het met mijn gevoel zou doen, de energie die ik nu heb is geweldig, mijn haar glanst en ik heb eigenlijk geen last meer van puistjes J Voor mij het allerbelangrijkste was de ervaring die ik heb gekregen over mijn migraine, gemiddeld had ik 2 tot 6 migraine aanvallen per maand. Ik moest hiervoor vrij nemen en in een donkere kamer liggen wachtend tot de migraine weg was. De laatste 3 maanden heb ik slechts 1 migraine aanval gehad.

 

Deze ervaringen wilde ik graag delen met anderen en ik hoop dat ze net zulke mooie resultaten hebben als ik.

 

 

X Emily

Reactie schrijven

Commentaren: 0