Het succes verhaal van : Natasha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van Natasha

Ik vind het eerlijk gezegd best wel moeilijk om mijn verhaal te delen aangezien ik mijn acne altijd probeerde te verbergen met make up sinds mijn 11e. Eigenlijk alleen familie & vrienden hebben mij wel eens zonder make up gezien.

 

Ik heb alles geprobeerd om ervan af te komen, iedere crème die ik kon vinden en ook diverse crème’s van de dokter. Niks hielp of het hielp voor korte tijd en kwam daarna weer terug.

 

Op mijn 29e ontdekte ik de bessen capsules en had zoiets van okay, ik probeer het gewoon! Nadat ik de bessen capsules voor een aantal weken had genomen was ik eigenlijk acne vrij. Ik was zo blij met het resultaat dus dacht ik stop ermee, het is nu weg. Alleen hield ik mijzelf voor de gek de ingredienten van de bessen capsules waren de remedie voor mijn probleem, binnen een paar weken nadat ik was gestopt kwam het terug.

 

 

Ik ben ook de groente en fruit capsules gaan gebruiken voor een extra boost en mijn kinderen kregen dan de “chewables” er gratis bij! Hierdoor kreeg ik meer energie en zijn we eigenlijk niet meer ziek geweest, echter bleef mijn huid hetzelfde dus heb ik weer de bessen capsules besteld, op de foto zijn de resultaten van mijn huid na 1 maand gebruik van de bessen capsules

Reactie schrijven

Commentaren: 0