Het succes verhaal van : Sylvana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van Sylvana

 

Al van jongs af aan had ik veel te maken met overgewicht. Veel gepest op school wat een behoorlijke deuk heeft opgeleverd in mijn zelfvertrouwen...

Destijds van alles geprobeerd van Sonja Bakker tot WW tot zelfs diëtiste maar niks gaf mij een blijvend resultaat doordat ik een traagwerkend schildklier en stofwisseling heb.

Doordat ik niet meer kon genieten van mijn hobby, shoppen en ging nadenken hoe ik ooit in een trouwjurk ga passen waarin ik mezelf dan mooi voel sloeg de knop om. Je moet geen dieet volgen wat ik steeds deed met tijdelijke resultaat maar je levensstijl veranderen met een blijvend resultaat❤️

Ik ben in totaal 50 kilo afgevallen in 16 maanden, heb minder last van mijn gewrichten en spieren, veel meer energie, super sterke nagels en zit weer vol zelfvertrouwen❤️ Als ik dit kan, kan jij dit ook!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0