Het succes verhaal van : Miranda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van Miranda:

Ik ben Miranda, 31 jaar jong, en op 1 november vorig jaar bevallen ,dmv een keizersnede, van 2 gezonde jongens. ❤❤

De kilo's kwamen er vrij snel bij. Binnen 2 maanden van de zwangerschap paste ik al niet meer in mijn broeken.

Op de dag voor de bevalling (1e foto) woog ik 89.8 kilo.

De eerste 13 weken na de bevalling heb ik beide mannen kunnen voorzien van borstvoeding. Wel moest ik echt ontzettend veel eten. Mede daardoor toen al de 1e 15 kilo eraf. (2e foto) Wel werd ik qua energie level opgegeten. Toen een abces in mn borst gekregen en daardoor gestopt met de borstvoeding .

Toen ben ik doorgegaan met gezond eten. Veel fruit en groente. Helaas werd mijn energie er nog steeds niet beter van met alle drukte en herstel.😵 Nu ben ik bijna 4 maanden bezig met deze lifestyle! Ik gebruik de bessencomplex voor mn huid, aangezien dat nogal opgerekt is geweest , en daarbij de vanille complete shake om ook mijn spieren weer op te bouwen. Dit gaat helemaal geweldig! 🤩

Ik zit nu weer op mn vertrouwde 63 kilo en voel mij een stuk fitter!😍 mijn huid is ook een stuk opgeknapt sinds ik deze lifestyle volg. Nu nog de puntjes op de i en ik ben weer helemaal tevreden!💪

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0