Het succes verhaal van : Bianca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Bianca alweer 31 jaar en ben in Juli 2015 in contact gekomen met ons Lifestyle Programma, ik ben in 16 weken ruim 18 kilo afgevallen :-D De reden dat ik met het programma begon was vanwege de kilootjes en mijn futloze gevoel, dankzij het programma is dit weer hersteld en voel ik mij weer goed in mijn vel, energieker en ben ik weer zelfverzekerd !! :)

 

Update Nov 2016

In November 2016 ben ik zwanger geworden en in Juli 2017 bevallen van mijn zoontje :) De 13 zwangerschapskilo's had ik er binnen 7 weken vanaf (ook tijdens mijn zwangerschap heb ik de producten gebruikt) :)

 

Update Juli 2018:

In Juli 2018 wederom zwanger geraakt en verwacht nu in April 2019 mijn 2e kindje. Op dit moment ben ik 8 kilo aangekomen en voel ik mij gezonder dan ooit dankzij het lifestyle programma. Het is geen tijdelijk dieet maar echt een manier van leven die ik graag blijf volgen :-D

 

Update Mei 2019:

Inmiddels ben ik bevallen van mijn 2e kindje, een meisje! :) Na 4 weken was ik wederom mijn 10 zwangerschapkilo's kwijt! Mijn huidige doel is om strakker te worden! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Stans (dinsdag, 28 mei 2019 10:17)

    Bianca, ik heb je tijdelijk vervangen op het werk vanwege je zwangerschapsverlof en voordat je wegging heb ik je nog dik een maand meegemaakt, je had nog zoveel energie voordat je weg ging, en zelfs na je bevalling was je direct weer energiek. Nu weet ik waarom...de voedingssupplementen hebben hier zeker in bijgedragen....Succes met het herstel van je lichaam en het af trainen van de onnodige kilo's. Je bent al goed bezig! gr. je ex collega ��

  • #2

    Bianca (dinsdag, 28 mei 2019 16:48)

    Hoii Stans, wat leuk dat je een berichtje achterlaat! :) Dank je wel voor je lieve woorden