Het succes verhaal van : Elise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Elise, getrouwd en mama van 2 mooie meisjes ❤. Na mijn laatste zwangerschap was ik er helemaal klaar mee. Het moest anders. Had al zoveel geprobeerd! Moest ik dan weer een zoveelste mislukte poging doen🤔?

Ik zag mooie resultaten.... en dacht stel je nou voor!

Dus er toch maar voor gegaan, vooral omdat het programma gebaseerd was op gezond eten. Dat gaf mij de zekerheid dat ik niet zou crashen en alles binnen krijg wat ik nodig heb, plus coaching, een handleiding met schema's en recepten! 

Alleen lukte het mij niet, dat is niet voor iedereen weggelegd.

Inmiddels 20 kilo lichter, ik voel me zo fijn ❤ Heb meer energie 💃Nooit meer terug naar die eerste foto 😳!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0