Het succes verhaal van : MyriamIk ben Myriam mama van 37 jaar 🙂.

 

Voor ik deze nieuwe lifestyle had ontdekt was ik een bezige bij die graag bakte en kookte maar je kan het al raden alles zit dan vol vetten en suikers en ja op dat moment was het ook super lekker maar dat merkte ik natuurlijk aan mijn heupen, buik en billen want daar sloeg het vet zich inmiddels op, ik vond dat ik er echt niet meer uit zag als ik in de spiegel keek, ik zag er moe en futloos uit 😔 .

 

Nu heb ik een aantal maanden geleden Shape Your Body leren kennen! En wat een verrassing zulke heerlijke recepten en smoothies met de Complete mix! Ik woog toen 65 kg voor ik met het programma begon en nu enkele maanden verder 60 kg dus 5 kg afgevallen, dat is toch super en dat door mijn levensstijl te veranderen, gezonder te gaan eten en sporten! Een programma aangepast op mijn doel en gelukkig hoef ik het niet alleen te doen want ik heb een goede coach.

 

Ook voel ik mij zoveel fitter en energieker! Mijn huid is mooier en egaler, niet alleen ikzelf zie het maar ook de mensen in mijn omgeving! Wauw ik ben echt zo super blij dat dit op mijn pad is gekomen! Nooit meer honger lijden of 'slechte' trek in de avond en zelfs mijn zoontje van 7 vindt alle recepten heerlijk dus het is genieten voor het hele gezin ❤️❤️


Reactie schrijven

Commentaren: 0