Het succes verhaal van : CindyIn de afgelopen 2 jaar heb ik zoveel verschil gemerkt met de verandering van mijn lifestyle en het daarbij dagelijks innemen van deze 100% natuurlijke wonder caps ❤️🍇

Ik heb geen eczeem meer & geen rode vlekken meer in mijn gezicht 😍 Ik kan weer stralen zonder foundation of jeuk!👌🏻 Mijn huid is egaal, zacht en ik heb een gezonder kleurtje gekregen 😊 #MooieHuid

Geen borstel meer die he-le-maal vol zit met haren na 1x borstelen! 💆🏼‍♀️Ondanks ik altijd al veel & dik haar heb gehad merk ik enorm dat mijn haar voller, glanzender & sterker is geworden 💇🏼 ik heb dus bijna geen haar uitval meer en hoef (naast goede shampoo & conditioner) geen andere haarproducten meer te gebruiken voor mooi haar! 😍 #SterkHaar

Hetzelfde geldt voor mijn wimpers 👀 Ik heb altijd al hele lange wimpers gehad, maar deed wel 5 lagen volume mascara op 😂 Dit omdat ik geen totaal volle wimpers had🤷🏻‍♀️ Veel wimpers vielen uit bij make up eraf halen.. Of als ik een keer in mijn ogen wreef zaten er weer wimpers aan m'n hand 🤦🏼‍♀️Ik merk dat mijn wimpers nu voller zijn geworden en veel minder uitvallen! 🤩 #GeenNepWimpersNodig

EN dit zijn geen nep nagels, en ook geen nagels met gellak  Dit zijn mijn eigen nagels! 💅💪🏻 Simpele blanke lak voor een mooie glans 💫 Maar verder puur natuur 🍇 Lang, sterk & gezond 💎 #EchteNagels

Happy vibes! 🤩💎😍💅😘


Reactie schrijven

Commentaren: 0