Chocolade met Kokosroom



Aantal personen:

 2 porties

 

Ingredienten:

40 gram kokosvlokken

1tl kokosolie

500 gram magere kwark

150ml kokosmelk

zoetstof naar smaak

5gr cacaopoeder 

 

 

Bereiding: 

Meng in een pannetje op matig vuur de kokosvlokken met de kokosolie. Als deze zijn afgekoeld vorm je een bal en zet je ze 10 minuten in de vriezer.

 

Voor de kokosroom meng je in een kom de yoghurt met 1/3 van de kokosmelk en een beetje zoetstof. In een andere kom meng je de rest van de kokosmelk met de cacaopoeder; klop het tot een chocoladesaus. Haal de kokosbal uit de vriezer en hak hem fijn. Roer de yoghurt door de chocoladesaus. Strooi de kokosvlokken erover heen

 

Voedingswaarde:

Calorien 427

Koolhydraten 15

Eiwitten 37

Vetten 22

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0