Salade met tomaat & tonijn



Aantal personen:

 2 porties

 

Ingredienten:

500 gr kerstomaatjes

2 teentjes knoflook

2 tl olijfolie

100 gr groene olijven zonder pit

300 gr tonijn in water

50 gr geraspte kaas

2 tl tijm 

 

Bereiding: 

Snijd de kerstomaatjes met een mes doormidden, en doe ze in een kom. Snipper de knoflook en meng door de tomaten met de olijfolie. Verdeel het mengsel over een bakplaat met een vel bakpapier, en zet het 15 minuten in een oven op 220°C. Halveer intussen de olijven en meng ze in een schaal goed door elkaar met de tonijn en de geraspte kaas. Haal de gebakken tomaten uit de oven en doe ze ook door het tonijnmengsel. Breng op smaak met tijm.

 

Voedingswaarde:

Calorien 436

Koolhydraten 10

Eiwitten 45

Vetten 22

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0