Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. hebt hieraan voeg je de POWERBOOST toe voor behoud van spieren tijdens het afvallen of de BEAUTYBOOST deze geeft je huid, haar en nagels een oppepper.

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Basis voor smoothies voor 8 weken.

- Powerboost óf Beautyboost

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 122.50

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 2.19 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen Voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

De basis voor smoothies

Diëten zijn meestal niet succesvol op basis van alleen het verminderen van calorieinname terwijl men nog steeds voedsel met een lage voedingswaarde consumeert.

Onze basis bevat meer voedingsstoffen per calorie dan vergelijkbare producten. Daarnaast bevatten ze geen lege suikers waardoor de calorie-inname wordt verminderd zonder de dagelijkse voedingsbehoeften op te offeren.

 

Wat doet het?

We combineren aminozuren afkomstig van planten, enzymen, probiotica en natuurlijke suikers tot een formule die is ontworpen om de spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen te verbeteren.

We maken gebruik van aminozuren afkomstig van planten, in tegenstelling tot dierlijke eiwitten als de enige eiwitbron, waardoor de spijsvertering wordt vergemakkelijkt. Er is klinisch aangetoond dat erwteneiwit de bloeddruk en de gezondheid van de nieren ondersteunt. Cranberry-eiwit bevat aminozuren die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem, de lever en het cholesterolgehalte.

 

In tegenstelling tot de meeste basis voor smoothies is deze volledig vrij van soja, conserveermiddelen, zuivelproducten, genetisch gemodificeerde organismen en tarwe.

Dit maakt onze basis veilig om te consumeren voor veel personen die intoleranties hebben voor deze ingrediënten.

 

Waarmee kan ik de basis voor smoothies het beste mengen?

Goedgekeurde vloeistoffen zijn onder meer: water, amandelmelk, kokosmelk, sap en rijstmelk. Voor de beste resultaten raden we kokosmelk, ongezoete amandelmelk en water aan.

 

***

 

Powerboost:

Power Boost ondersteunt het gewichtsverlies, een gezonde bloedsuikerspiegel en spiermassa ondersteuning via L-glutamine - een aminozuur in je spieren. Je zult niet alleen talloze extra voordelen vinden, maar ook een heerlijke boost van de cacaosmaak!

 

Wat doet het?

Geestelijke vermoeidheid is een veelgehoorde klacht van mensen die afvallen. Power Boost minimaliseert de effecten van een dieet op uw energieniveau door essentiële tak-keten aminozuren (BCAA's) te bieden om de focus te vergroten. en versnellen de omzetting van voedingsstoffen. 

 

***

 

Beautyboost

Beauty Boost biedt een heerlijke verbetering van mandarijnensmaak en een hele reeks voordelen voor de gezondheid. Deze melange is gericht op gezond haar, huid en nagels om je smoothie nog voordeliger te maken!

 

Wat doet het?

Helaas is soms een natuurlijke bijwerking van snel gewichtsverlies verminderd haar, nagel en huidglans. Beauty Boost werd gecreëerd om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften die uw lichaam tijdens het programma nodig heeft. De formule zorgt voor voeding van binnenuit door een mix van Dermaval (TM) en Aquamin (TM) die de huid en het haar verbetert.

 

Met Beauty Boost kunt u de gewenste gewichtsbeheersingsresultaten zien zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van je haar, huid en nagels..

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.