Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. hebt hieraan voeg je de BEAUTYBOOST deze geeft je huid, haar en nagels een oppepper. Daarnaast worden er nog extra anti-oxidanten toegevoegt om zo nog een extra boost aan je huid, haar en nagels te geven!

 

 

Je ontvangt bij dit programma:

- Basis voor smoothies voor 8 weken.

- Beautyboost

- Vinali (extra anti-oxidanten)

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 179.57

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 3.21 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

De basis voor smoothies

Diëten zijn meestal niet succesvol op basis van alleen het verminderen van calorieinname terwijl men nog steeds voedsel met een lage voedingswaarde consumeert.

Onze basis bevat meer voedingsstoffen per calorie dan vergelijkbare producten. Daarnaast bevatten ze geen lege suikers waardoor de calorie-inname wordt verminderd zonder de dagelijkse voedingsbehoeften op te offeren.

 

Wat doet het?

We combineren aminozuren afkomstig van planten, enzymen, probiotica en natuurlijke suikers tot een formule die is ontworpen om de spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen te verbeteren.

We maken gebruik van aminozuren afkomstig van planten, in tegenstelling tot dierlijke eiwitten als de enige eiwitbron, waardoor de spijsvertering wordt vergemakkelijkt. Er is klinisch aangetoond dat erwteneiwit de bloeddruk en de gezondheid van de nieren ondersteunt. Cranberry-eiwit bevat aminozuren die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem, de lever en het cholesterolgehalte.

 

In tegenstelling tot de meeste basis voor smoothies is deze volledig vrij van soja, conserveermiddelen, zuivelproducten, genetisch gemodificeerde organismen en tarwe.

Dit maakt onze basis veilig om te consumeren voor veel personen die intoleranties hebben voor deze ingrediënten.

 

Waarmee kan ik de basis voor smoothies het beste mengen?

Goedgekeurde vloeistoffen zijn onder meer: water, amandelmelk, kokosmelk, sap en rijstmelk. Voor de beste resultaten raden we kokosmelk, ongezoete amandelmelk en water aan.

 

 

***

 

Beautyboost

Beauty Boost biedt een heerlijke verbetering van mandarijnensmaak en een hele reeks voordelen voor de gezondheid. Deze melange is gericht op gezond haar, huid en nagels om je smoothie nog voordeliger te maken!

 

Wat doet het?

Helaas is soms een natuurlijke bijwerking van snel gewichtsverlies verminderd haar, nagel en huidglans. Beauty Boost werd gecreëerd om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften die uw lichaam tijdens het programma nodig heeft. De formule zorgt voor voeding van binnenuit door een mix van Dermaval (TM) en Aquamin (TM) die de huid en het haar verbetert.

 

Met Beauty Boost kunt u de gewenste gewichtsbeheersingsresultaten zien zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van je haar, huid en nagels..

 

***

 

Vináli

Vináli's kenmerkende mix van druivenpittenextract, vitamine C en bioflavonoïden biedt krachtige antioxidanten die de gezondheid van de cellen, de elasticiteit van de huid, de gezondheid van het immuunsysteem en de bescherming tegen vrije radicalen bevorderen. Het is aangetoond dat deze samen anti-verouderingseffecten veroorzaken.

 

Wat doet het?

Druivenpit-extract is een van de krachtigste antioxidanten die de mensheid kent. Het is aanzienlijk krachtiger dan vitamine C en vitamine E wanneer het alleen wordt gebruikt. Wanneer het wordt gebruikt in combinatie met vitamine C, zoals in Vináli, is er een synergetisch effect dat het nog krachtiger maakt. De bioflavonoïden in Vináli vervullen de eenvoudige maar krachtige functie van het verhogen van de effectiviteit van vitamine C door te voorkomen dat het wordt vernietigd door oxidatie in het lichaam

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.