Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Daarnaast ontvang je de omega’s dit is een unieke mix van essentiële Omega-vetzuren en het co-enzym Q10 (CoQ10), twee van de krachtigste ingrediënten op aarde voor het initiëren en ondersteunen van gezonde hersen-, hart- en cellulaire functies

 

 Je ontvangt bij dit programma:

- Basis voor smoothies voor 8 weken.

- OmegaQ

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 158.14

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 2.82 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

De basis voor smoothies

Diëten zijn meestal niet succesvol op basis van alleen het verminderen van calorieinname terwijl men nog steeds voedsel met een lage voedingswaarde consumeert.

Onze basis bevat meer voedingsstoffen per calorie dan vergelijkbare producten. Daarnaast bevatten ze geen lege suikers waardoor de calorie-inname wordt verminderd zonder de dagelijkse voedingsbehoeften op te offeren.

 

Wat doet het?

We combineren aminozuren afkomstig van planten, enzymen, probiotica en natuurlijke suikers tot een formule die is ontworpen om de spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen te verbeteren.

We maken gebruik van aminozuren afkomstig van planten, in tegenstelling tot dierlijke eiwitten als de enige eiwitbron, waardoor de spijsvertering wordt vergemakkelijkt. Er is klinisch aangetoond dat erwteneiwit de bloeddruk en de gezondheid van de nieren ondersteunt. Cranberry-eiwit bevat aminozuren die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem, de lever en het cholesterolgehalte.

 

In tegenstelling tot de meeste basis voor smoothies is deze volledig vrij van soja, conserveermiddelen, zuivelproducten, genetisch gemodificeerde organismen en tarwe.

Dit maakt onze basis veilig om te consumeren voor veel personen die intoleranties hebben voor deze ingrediënten.

 

Waarmee kan ik de basis voor smoothies het beste mengen?

Goedgekeurde vloeistoffen zijn onder meer: water, amandelmelk, kokosmelk, sap en rijstmelk. Voor de beste resultaten raden we kokosmelk, ongezoete amandelmelk en water aan.

 

***

 

 

OmegaQ

Omega-Q is een unieke mix van essentiële Omega-vetzuren en het co-enzym Q10 (CoQ10), twee van de krachtigste ingrediënten op aarde voor het initiëren en ondersteunen van gezonde hersen-, hart- en cellulaire functies.

 

Wat doet het?

De uitgebalanceerde combinatie helpt bij het handhaven van een gezond cholesterolgehalte, ondersteunt het hart en is een belangrijke factor bij het behoud van de mentale functie door de bescherming van hersencellen, de ogen, de huid en de longfunctie, evenals het bevorderen van een verbeterde gezondheid van botten, spieren en zenuwen.

 

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.