Bij dit programma vervang je slechts 1 maal per dag een maaltijd met een smoothie, deze geeft je lichaam alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Daarnaast ontvang je MOA & Giving Greens deze krachtige combinatie levert je 36 verschillende superfoods en 1 kg groente per portie!

 

 Je ontvangt bij dit programma:

- Basis voor smoothies voor 8 weken.

- Powerboost

- Moa

- Giving Green

- E-Book met recepten + voedingsplan.

- Coaching van mij.

- Refresh week.

- Toegang tot de exclusieve receptengroep.

 


Eenmalige Betaling van EUR 263.86

Voldoende voor +/- 8 weken dat is slechts 4.71 per dag!

 

Bestellen voor Nederlandse Klanten

Bestellen voor Belgische Klanten


Extra informatie

 

De basis voor smoothies

Diëten zijn meestal niet succesvol op basis van alleen het verminderen van calorieinname terwijl men nog steeds voedsel met een lage voedingswaarde consumeert.

Onze basis bevat meer voedingsstoffen per calorie dan vergelijkbare producten. Daarnaast bevatten ze geen lege suikers waardoor de calorie-inname wordt verminderd zonder de dagelijkse voedingsbehoeften op te offeren.

 

Wat doet het?

We combineren aminozuren afkomstig van planten, enzymen, probiotica en natuurlijke suikers tot een formule die is ontworpen om de spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen te verbeteren.

We maken gebruik van aminozuren afkomstig van planten, in tegenstelling tot dierlijke eiwitten als de enige eiwitbron, waardoor de spijsvertering wordt vergemakkelijkt. Er is klinisch aangetoond dat erwteneiwit de bloeddruk en de gezondheid van de nieren ondersteunt. Cranberry-eiwit bevat aminozuren die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem, de lever en het cholesterolgehalte.

 

In tegenstelling tot de meeste basis voor smoothies is deze volledig vrij van soja, conserveermiddelen, zuivelproducten, genetisch gemodificeerde organismen en tarwe.

Dit maakt onze basis veilig om te consumeren voor veel personen die intoleranties hebben voor deze ingrediënten.

 

Waarmee kan ik de basis voor smoothies het beste mengen?

Goedgekeurde vloeistoffen zijn onder meer: water, amandelmelk, kokosmelk, sap en rijstmelk. Voor de beste resultaten raden we kokosmelk, ongezoete amandelmelk en water aan.

 

***

 Powerboost:

Power Boost ondersteunt het gewichtsverlies, een gezonde bloedsuikerspiegel en spiermassa ondersteuning via L-glutamine - een aminozuur in je spieren. Je zult niet alleen talloze extra voordelen vinden, maar ook een heerlijke boost van de cacaosmaak!

 

Wat doet het?

Geestelijke vermoeidheid is een veelgehoorde klacht van mensen die afvallen. Power Boost minimaliseert de effecten van een dieet op uw energieniveau door essentiële tak-keten aminozuren (BCAA's) te bieden om de focus te vergroten. en versnellen de omzetting van voedingsstoffen. 

 

***

 

Moa

Moa is een gepatenteerde, voedingsrijke mix van 36 superfoods en superfruits gecombineerd in een synergetische, lage glycemische formule die uitzonderlijke gezondheidsvoordelen helpt ondersteunen.

 

Moa maakt gebruik van de superkracht van superfoods en superfruits en bevat een exclusief paddenstoelencomplex dat helpt bij het ondersteunen van een gezonde immuunfunctie. Deze eerste formule bevat ook Bergavit® (bergamot-extract) - een baanbrekend nutraceutisch extract dat helpt bij cardiovasculaire en metabolische wellness. Het is vakkundig geformuleerd met BioPerine® voor verhoogde biologische beschikbaarheid van deze zorgvuldig geproduceerde ingrediënten.

 

Wat doet het?

Bij regelmatig gebruik helpt Moa oxidatieve schade door vrije radicalen te verminderen en ondersteunt het een gezonde spijsvertering, robuuste cellulaire afweer en immuunfunctie.

 

***

 

Giving Greens

Giving Greens is een vegetarische, voedzame, poederdrankmix voor het hele voedsel met een voedzame groentemix, voeding met gekiemde zaden, krachtige enzymen en een superfruitformule die uw lichaam voorziet van vitale voedingsstoffen, antioxidanten en spijsverteringskracht.

 

Wat doet het?

Giving Greens is een groente-voeding, gekiemde zaadvoeding, een enzymrijke superfruitmix die je lichaam voorziet van vitale voedingsstoffen om de immuniteit te stimuleren, de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen, vrije radicalen te bestrijden en de spijsvertering te bevorderen.

 

1 kilo. groenten bij elke portie!

Ondersteunt cardiovasculaire gezondheid

Bestrijdt vrije radicalen

Aids spijsvertering

Verhoogt de immuniteit

Slechts 15 calorieën per portie

 

Superieure voeding

Een rijke basis van spinazie, alfalfa en chlorella gecombineert met broccoli, wortel, tomaat, biet, spinazie, komkommer, spruitjes, kool, selderij, boerenkool, asperges, groene paprika, bloemkool en peterselie om uw lichaam te voorzien van uitzonderlijke voeding . Je zult ook gekiemde broccoli, amarant en gierst ervaren die op hun hoogtepunt zijn geoogst voor maximale voeding, en een spijsverteringsmengsel om je lichaam te helpen al die voedingskracht te assimileren!

 

Smaakt geweldig

Superfruits goji bessen, bosbessen en acerola combineren met kaneel om een natuurlijk zoete smaak te bieden, terwijl je een gelukkige antioxidant boost krijgt. Zoet van nature, zelfs kinderen geven het twee duimen omhoog!

 

Gemakkelijk

Met slechts 15 calorieën per portie, meng je het voedende poeder van Giving Greens gewoon met water of mix je een smoothie en je bent op weg naar een gezondere jij!

 

Hardwerkende enzymen

Als je niet genoeg spijsverteringsenzymen hebt, kun je voedsel niet goed afbreken. Onze premium-enzymmix bevat zeer actieve spijsverteringsenzymen die uw lichaam helpen de voedingswaarde van Greens te ontsluiten.

  

Disclaimer: indien je bepaalde restricties hebt van je arts, overleg dan ten alle tijde eerst met je arts.