Commentaren: 9
 • #9

  Lesley (woensdag, 03 juli 2019 10:43)

  Zeer gezonde en leuke lifestyle. Verser kan niet en je weet echt wat je eet. Ik heb al veel leuke gerechten op fb gevonden. Mijn vriend vindt het ook zeer lekker en Bianca vraagt elke week hoe het gaat. Ze geeft ook super snel een antwoord op al je vragen. Een echte aanrader ��

 • #8

  Kelly (woensdag, 03 juli 2019 09:58)

  Bianca is gewoon op en top het is haar nooit teveel als je haar iets vraagt dankzij haar heb ik mijn doel echter gehaald dit met min 20kg minder
  heb er ook zoekwerk moeten van maken wat mij best paste maar het is me gelukt een dikke merci ;)

 • #7

  Nikki (vrijdag, 31 mei 2019 23:13)

  Bianca geeft goede adviezen! Ook als je het even moeilijk hebt staat ze voor je klaar. Ze reageert snel en vraagt vaak hoe het gaat waardoor je jezelf echt gesteund voelt. De gerechten die met je gedeeld worden zijn lekker en het is door de variatie goed vol te houden.

 • #6

  Sandra (vrijdag, 31 mei 2019 18:37)

  Bianca is een super madam , ze vraagt geregeld hoe het met je gaat en geeft je goed advies als het wat moeilijk gaat . En als je vragen hebt via messenger dan antwoord ze direct ook ivm de bestelling . Bedankt Bianca ��

 • #5

  Cynthia (maandag, 04 maart 2019 19:01)

  Bianca is een goede steun en geeft fijn advies en daarbij luistert Bianca goed naar wat je te vertellen hebt en wat je doelen zijn. Ze helpt je als het goed gaat, maar Bianca staat ook klaar als je in een moeilijke periode terecht komt. Echt een aanrader om een fijne en goede levensstijl te ontwikkelen.

 • #4

  Sophie Zwiers-Kappen (zondag, 31 december 2017 14:54)

  Bianca is enorm lief. Als ik een vraag stel via messenger reageert ze meestal binnen een kwartier en dat is heel snel. Heeft onwijs goede tips en aanvullingen op deze manier van eten. Met zo'n coach is het prima vol te houden.
  Ben net klaar met de Refresh week en al 3,2 kg kwijt. Heb geen hongergevoel en is dus heel goed vol te houden. Nu net begonnen met de JP en de Booster.

 • #3

  Debby Hbrechts (dinsdag, 21 november 2017 15:58)

  Bianca is een super hulp. Was eerst wat achterdochtig en had serieus wat twijfels. Bianca heeft me de tijd gegeven om er over na te denken en niet aangedrongen. (Wat bij mij toch averechts werkt. ) nadat ik de keuze had gemaakt om te starten had ik enorm veel vragen met. Ivm mijn werkritme en hoe ik jp daarin kon inpassen. Op elke vraag kreeg ik passend antwoord. Na 3 weken ben ik 4,5 kilo afgevallen.

 • #2

  Isenborghs Shari (dinsdag, 21 november 2017 15:57)

  Bianca is een super coach. Ze staat je bij met raad en daad. Ze zoekt alles op wat je wilt weten en geeft je dan ook meerdere alternatieven die je kan gebruiken. Het programma is ook heel fijn. Ik eet gezonder en voel me beter in mijn vel, mijn energie gevoel is terug een heel pak hoger en het is allemaal niet zo moeilijk om te bereiden. Het fijne ervan is ook dat je met verse producten bezig bent, anders dan sommige proteïnen programma's waarbij je wat poeder en wat melk bij elkaar moet schudden om vervolgens op te drinken. Mijn smoothie drink ik met smaak op en ook is het fijn dat je alle soorten fruit mag eten (drinken :) ), ook is het leuk dat je een fb groep hebt waar je recepten van kan halen, morele support krijgt en ook met je vragen terecht kan, allemaal dames met eenzelfde doel... Een gezond lichaam bekomen.

 • #1

  Katrien van Breedam (dinsdag, 21 november 2017 15:46)

  Super lifestyle☺️ Maar er gaat niks boven een fijne, lieve en snel reagerende coach! Ze helpt je super, heeft daarnaast altijd goede tips of een oplossing! Super tevreden een echte aanrader voor iedereen!!☺️