Omeletwrap met Zalm



Aantal personen:

 1

 

Ingredienten:

15 gram Doperwten

1-2 eieren

1 tl olijfolie

zout en peper naar smaak

40 gram magere roomkaas

Klein beetje citroensap

25 gram rucola

50 gram gerookte zalm

6 gram tuinkers

 

Bereiding:

Doe de eieren met een theelepel olijfolie en zout en peper naar smaak in een kom.

Giet het mengsel in een voorverwarmde anti-aanbakpan en bak beide kanten op een laag vuur. Giet de erwten af en prak ze met een vork fijn. Vermeng ze met de roomkaas en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verspreid het roomkaasmengsel over de omelet en doe er wat rucola overheen. Garneer met zalm en tuinkers. Rol de omelet voorzichtig op en serveer met een cocktail prikker erin.

 

Voedingswaarde:

Calorien 335

Koolhydraten 5

Eiwitten 29

Vetten 21

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0